har inte orkat, och orkar inte skriva idag...

lite saker som hänt, orkar inte skriva mer ikväll..

solar!


gerogia rule

Sitter framför tvn och kollar på gerogia rule, den har precis börjat så tillbringar nog kvällen framför tvn med familjen ;) skriver inte mer ikväll så hörs imorgon :)

Min dag igår/inatt/idag

Hejhej, jag har inte varit hemma så därför jag inte skrivit...
iallafall ;) igårkväll var jag ju med julia, elin amanda o dom ... vi åkte ut till andré och va där typ hela kvällen, sen skulle vi hämtqa lovisa, men det gick inte så bra... hände lite grejer... *hemligt*

Sen vid typ 12 åkte jag hem, sen vid halv 1 tror jag kom jon och vincent och hämtade mig, drog vi tillbaka till andré och hämtade elin och julia, sen åmte vi till hult och så sov vi där :) haha, fan va vi failade, jon körde ner i diket in i ett jävla elstängsel... hela fyrhjulingen gav massa stötar ;p

iallfall, sen kom karl o edwin o dom o hjälpte oss att få upp den ur diket, sen åkte vi till hult, var framme där typ.. halv 2 eller något ... där badade vi badtunna ch massa, asgött :) somnade typ vid 5... sen idag tog jag julia o elin tåget in till eksjö vid 2 typ sen somnade jag p å2 sekunder när jag kom hem ;)

har inga bilder... så blir tråkigt inlägg ;) menmen, kanske hörs senare!

Ny tröja igen ;)

haha, fyfan för bilden, men ska ju bara visa tröjan.. (köpte den på vermoda , 280;- ) haha, jaja, jag vet man ser den typ inte, men whatever :)
Snart ska jag ner till the big town.. får se vad som händer dääär, karl o edwin o dom kommer iallafall :) blir nog inte borta jättelänge ikväll,  är så sjukt trött !

jag spelade ju golf igår btw ;) det var faktiskt roligare än vad jag trodde ^^ fast fan, det var svårt :o menmen , inget för mig kanske ;) men nu ska jag dra och borsta tänderna... sen ska jag bara fixa mig lite osv, sen blir det staden ;)

så vi hörs kära dudeys ;)

har inte varit hemma...

= ingen bloggning..
har sovit hos älskling inatt, så har inte bloggat, kom hem för en stund sen och n uska jag upp till pappa o hämta mina kläder... iväll blir det att coola sig p åstan om jag orkar, är cptrött :( så får se hur det blir.. ;)

jag måste skynda mig nu, så skriver om typ 20 min igen :)

Sov till halv 1...

Ah, godmorgon ;)
jag vaknade för en halvtimma sen och nu har jag precis ätit frukost och senare ska jag och jennifer åka ner till stan en stund :) haha surpriiise ^^ well, iallafall.. sen har tydligen ho ntvingat mig att följa med och golfa vid 3-4 tiden. suck, jag som alltit lovat mig själv att aldrig golfa ;) menmenm så får det bli :)

Sen ikväll blir det åka till älsklingen och vara där ikväll :) igår var jag ju också där, åt kräftor och så, asnice :) vi va med simon o oscar ens tund igår kväll också, sen drog jag hem vid typ halv 11, han skulle ju jobba idag ;) menmen, nu ska jag fortsätta äta min frukost så vi kan dra to the big citeeeey ;)


woaa, amy winhouse är död?

Satt o kollade på lite olika sidor och såg att det stog något om att amy winhouse är död ? haha, trodde inte på det först , så var tvungen o kolla på wikipedia, och det står tillomed där ^^ hon blev väl typ bara 30 eller något, ... 27 såg jag nu ;) woaa, segt o dö så tidigt ...
well, rest in peace dudee <3 - haha woaw, låter typ som jag kände henne, men nooeee




igår ! :)


Vad jag tränar i...

Det var någon som frågade vad jag tränade i, för ganska länge sen.. ;) iallafall så kan jag ju visa :)
haha, bilden är tyvärr sämsta, men skit samma :)
jag har ilallafall på mig detta när jag springer, linne, och värmeshorts typ och springskor ;) såå, då vet ni det , du som undrade iallafall :)

köpt ett nytt linne !

veromoda 130;-

snart dra och springa...

Godmoorgonn :) nu har jag typ precis vaknat och ska snart ut oc springa med bella :) hehe... får se om hon orkar följa med ^^ jaja, senare idag blir det att ta ett nytt hål i örat med hanna iallafall :) sen ikväll åker jag till älskling :)

Dag 14-

Dag 1: Facebook profil bild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild.
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild du vet.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16:
En bild som alltid får mig le.

''Du lever för att lära dig älska, du älskar för att lära dig leva''

ligger och solar !

för en gång skull är det klarblå himmel och varmt !
fan va stek !

håkan hellström / the ark

Bilderna är verkligen dåliga, men ni får överleva... ;)


hhaha, mongobild :)
well, har mer bilder, men man ser ingenting så bara onödigt att lägga upp dom ;)