har inte skrivit idag, jag vet

jag vet, jag har inte skrivit någonting idag... har faktiskt inte hunnit. Jag hann inte innan skolan och inte efter heller... men nu blir det ett litet inlägg i allafall !

jag kom precis hem från träningen och ska snart duscha och så. sen ska jag äta lite och sen sova. har så jävla ont i magen så jag orkar knappt stå upp :( jobbigtjobigt... jaja! jag har varit trött hela dagen och är det fortfarande så jag måste somsagt sova snart...

har inget specielt att skriva så jag säger väl godnatt ? haha nej, men jag skriver senare !

har inte skrivit idag, jag vet

jag vet, jag har inte skrivit någonting idag... har faktiskt inte hunnit. Jag hann inte innan skolan och inte efter heller... men nu blir det ett litet inlägg i allafall !
jag kom precis hem från träningen och ska snart duscha och så. sen ska jag äta lite och sen sova. har så jävla ont i magen så jag orkar knappt stå upp :( jobbigtjobigt... jaja! jag har varit trött hela dagen och är det fortfarande så jag måste somsagt sova snart...
har inget specielt att skriva så jag säger väl godnatt ? haha nej, men jag skriver senare !

nu ska jag gå och lägga mig !

jag är så jäkla trött så nu ska jag sova ! älskling åkte nyss hem och innan kollade vi på handbollsfinalen! tyvärr så vann ju inte danmark, menmen ;)
både jag, jennifer och fidde har hållt på och fixat med våra appar , och det funkar halvt typ.. min mobil bara laggar och laddar inte ner det jag vill ha ;) och sen när det väl funkar så funkar inte spelen ... suck  ... men jag ska försöka fixa det nu när jag lägger mig i sängen... men får inte bli försent, kommer vara totalt död imorgon annars !
menmen godnatt !
hörs imorgon !

fyfan vad seg min dator är !

åååh ! min dator, fyfan!! den är så jävla seg ! fast det är troligtvis för alla program jag har i den , photoshop, frostwire osv osv.. måste avinstallera en massa skit i den snart ! men det tar så lång tid , så jag orkar aldrig haha ;)

I allafall. Jag duschade för en stund sen och har precis fixat mig och sånt. jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. men något blir det nog ! :) snart ska jag gå ner och baka i allafall ! är så himla sugen på något sånt där... ;) eller, jag får se om jag orkar hehe

igår var vi ju som jag skrev igår i jönköping osv. Men det blev ingen bio på kvällen. vi kollade på film istället. 2012 blev det. den kom ju ut för rätt länge sen, men jag hade aldrig sätt den. men jag tyckte inte att den var jättebra, helt okej bara ;) har ju sätt bättre filmer. i mitten var den väldigt dryg, men den slutade bra ! :)

såhär ser lite av mig ut idag !

just nu !

nu håller jag på att ladda ner lite låtar till min mobil ;) haha, jag hade ju inget minneskort i min gamla = inga låtar... jag täntke i alla fall ladda ner limwire men eftersom limewire inte vill ansluta så laddade jag ner frostwire istället, det funkar helt okej faktiskt !

hemma nu, nu blir det snart film !

nuär vi hemma från jkp. Det blev att jag, jennifer, mamma och henke köpte varsin ny mobil ;) henke & jennifer köpte varsin iphone och jag och mamma xperia x8 :) dn funkar helt okej faktiskt ! jag köpte ett par skor också :)




hursomhelst så vi åka och hyra film nu ! :)
hörs senare !  

shopping på A6 idag !

Idag åker jag, älskling, mamma och henke (och kanske jennifer?) till jkp och ska shoppa :) eller, haha jag och mamma ska ;) ;) hursomhelst, så kommer älskling om ungefr 1 timma och sen åker vi vid halv 12 typ ?
i allafall. blir nog jättemysigt , + att det blir bio ikväll också ! :D



Igår var amanda, hanna, julia och älskling här och kollade på handbollen också, synd att dom förlorade bara, missade finalen ! menmen ;) haha, bryr migi nte sådär jättemycket... men det är rätt kul att kolla på handboll faktiskt. ävne att jag hatar att spela det ! ;)


dagens drygaste ;)







haha, jag vet att jag fick världen dampanfall. men shit, så jävla dryg ! jag klarar inte av sånna människor ;)
(btw, hon skriver ''kolla bloggen'' i stort sätt varje dag, och det blir lite sådär jobbigt efter ett tag ;) hehe )

åker nu, hörs senare !

drar till skolan nu, orkar inte vara hemma idag igen.. så vi hörs i skolan eller när jag kommer hem !


- jag vill inte vara någon förebild

okej, nu kommer det bli ett långt inlägg till. men jag är på skriva av mig humör...
jag satt och läste igenom min gamla kommentarer från någon månad tillbaka där det i några kommentarer stog att jag inte är någon bra förebild. Har jag någonsin sagt att jag vill vara någon förebild för någon? - nej precis
och jag förstår inte ens vad det är jag har skrivit som gör att jag ens blir en dålig förebild? Jag menar. vad gör jag som ingen annan gör i samma ålder som mig? inget överdrivet i allafall. + att det ''dåliga'' som händer i mitt liv skriver jag inte i bloggen. det händer men då får ni veta långt ifrån allt.

i andra kommentarer står det också en massa om att jag skriver på ett dålgit sätt, som gör att läsare blir irreterade osv. Och vadfan ska jag göra åt det? Jag kan väl inte hjälpa att dom inte gillar det jag skriver = jag bryr mig inte vad dom tycker. och dom nu inte vill läsa, då är det ju rätt onödigt att göra det. andra äger också att jag blir dålig förebild pga att jag har löshår och smink ? jag orkar egentlgien inte ta upp det i ett inlägg till. skrev tillräcklgit mycket om det i förra inlägget... men de som kommenterat tycker tydligen att löshår + smink = dåligt självförtroende. för det första, har jag väldigt bra självförtroende, jag brukar tro på mig själv osv. Och det finns både negativa och positiva saker mer självförtroende. och ni VET vad de sakerna är...


nu blev det rätt mycket att bara läsa. men spelar ingen roll om jag skriver mer. det blir bara upprepade saker ändå.
men så, nu vet ni att mitt mål är inte att bli någon förebild !


nu ska jag ut och gå med bella!

har glömt bort min lilla hund :( så nu fick jag dåligt samvete, så jag tar med henne ut på en långpromenad :)


ända bilden jag hade, men den får duga

tydligen svårt att fatta ... ?




                                              



jag skrev det här inlägget igår, och som jag visste så reagerade ju rätt många på det. Och specielt det sista (det som är printat på bilen) det är kommentarer (inte på bloggen) som att: ''men är man fjortis får man äl stå ut me det? '' & '' dom säger bara sanningen, det är ju sån du är'' osvosv

och ja, jag hade räknat med dom här kommentarerna. men jag blir så jävla förbannad när ingen fattar !


är hemma idag !

kände att jag bara behövde sova idag. och jag vaknade för unfefär 20 min sen. var tungen att gå ut och kissa bella och så. i allafall, jag tror jag ska ta bort löshåret idag... men bara kanske... ! på tal om det hittade jag en bild från 21 november 2009, då hade jag också löshår, haha fast det var mammas ;) usch !



i allafall ska äta lite frukost nu så hörs senare!


Vissa är bara efter, enligt mig.

Jag har tänkt på en sak, länge faktiskt. Eller tänkt och tänkt men ah...skit samma ni fattar !
men hursomhelst är den saken att vissa ät väldigt, väldigt mycket efter. på en massa olika sätt. Nu kommer det bli en massa snack om det här, jag har skrvit det 1000 gånger innan och blabla och det fattar jag själv osv osv. Och ja ! jag bryr mig! jag bryr mig som fan vad andra tycker. Men jag säger i allafall vad jag tycker så jaja...

hursomhelst.. det finn så otroligt många människor som ska klaga och säga negativa saker om de som råkar bry sig om sig själva. (Jag vet, jag gör också det ibland... ) men i allafall. Jag fattar inte varför det blir så himla stor grej av det. Typ sånt där med löshår, smink, kldäer osv. sånt där som de flesta normala tjejer bryr sig om!
det där med att de flesta, det lyckas väldigt många tydligen glömma bort. dom glömmer tydligen att tänka på sig själva, att dom är ungefär likadana. bara att dom har för dålig självkänsla för att fatta att dom är exakt lika mycket sk fjortis som den dom precis sa något negativt om.

 

det jag egentligen försöker säga är att alla är på sätt och vis lika. (jag snackar om tjejer, inte killar) I allafall när det har med smink, osv att göra. Alla bryr sig bara olika mycket om det. Jag menar, tex jag. jag vill liksom bli stylist. Ska jag bli kallad fjortis för något jag tycker är kul att hålla på med? bara för att jag sminkar mig, mer och oftare? det är fel, så otroligt jävla fel ! + att ingen tänker på att t ex de flesta kändisarna har t ex löshår och väldigt mycket smink. är det någon som kallar dom fjortisar osv? nej såklart inte. dom är ju kända. så det är inte samma sak. - jag är inte så dum så jag inte fattar att det är det ni kommer säga. men jag bryr mig ärligt talat inte. jag försöker bara få er att fatta.



Jag är bara så trött på allt det här. jag får höra sånt hela tiden. Och jag tycker inte det är så farligt. men när till och med mina kompisar säger sånt, då är det liksom för mycket. (var länge sen någon sa något men ni fattar) det räcker liksom med att någon som jag vet vem det är säger något, som känner mig. som liskom har träffat mig oh vet lite hur jag är som person i allafall. då är det inte alls kul. att få en kommentar på facebook, bloggen eller bilddagboken är inte så farligt. jag har vant mig. Jag har fått väääldigt många negativa kommentarer som får mig att må rätt dålig faktiskt. öven att jag egentligen inte bryr mig. så är det klart att det känns. jag säger att jag inte tar åt mig, och det gör jag inte. inte mycket, men lite. Eller, ibland tar jag åt mig alldeles för mycket,

dom gångerna jag får för mig att ta bort bloggen osv. Det är tillfälligt. som nu  te x. jag har inte alls lust att lägga tid på bloggen och det ända jag får tillbaka är negativa saker. Mina kompisar driver med allt jag skriver. det är jävligt jobbigt efter ett tag. Jag fösöker att skriva liteseriöst i allafall. men ändå ändra alla det till ''fjortisspråk'' och bara driver med mig.  jag fattar ju att dom bara skämtar, och det är kul. ibland. men inte alltid. och det är av den anledningen jag inte orkar ha kvar den egentligen. men jag tycker det är kul... det är rätt bra tidsfördriv... men skit samma nu orkar jag inte skriva mer.

sådär, okej. eftersom jag ändå inte har något vettigt att skriva så får det bli ett sånt här inlägg.

ut och springa nu!

Orkar inte sitta inne och tänka och shit (mycket lättare att göra det ute), det blir bara jobbigt och massa sånt så jag ska ut och springa nu.
hörs när jag kommer hem. springer typ en halvtimma eller något.