I shouldn't waste my time on you*

-

klar!


bjudbild osv...

Nu blir det duschen!

Godmorgon !
sov till kvart över 11 idag, så himla skönt! iallafall så ska jag äta frukost nu sen dra mig mot duschen. ta en lång varm dusch! Iallafall, nu på förmiddagen ska jag nog inte göra något tror jag inte. sen senare ska jag nog vara med fredrik. tror jag iallafall ;)

Igår spelade jag ju match. förlorade ju tyvärr som vanligt (...) men vi spelade väldigt bra faktiskt! och det tillochmed kul att spela även att vi förlorade. haha ;) efter matchen åkte jag till olivia och där var julia, olivia, olivia, ida och hanna. vi åkte ner till stan osv, inte mycker mer ;)

Men känner att jag ska ta och göra något nu! så vi hörs om en stund igen ! :)




innebandymatch nu !

Hjehej, hinner bara skriva lite, måste snart ner till phallen och sen dra till vetalanda. Iallafall så färgade jag mitt hår innan.. blev väl typ helt okej ;) men jaja, ^^ ikväll ska jag va med mina brudar, får väl se vad vi hittar på för roligt ;) men har liiiite bråttom nu så vi får höras ikväll eller imorgon !


Just nu... ;)

Haha, sämst ... men iallafall är det det här jag och hanna håller på med just nu ;)

Känns som det redan är vinter...

Jag sitter och kollar på bilder från förra vintern - 2010/2011. tänkte visa några av bilderna för er. :)



















söndag!

Godmorgon !
känns jättetidigt att vakna vid halv 10 ? men får väl tänka att klockan egentligen är halv 11! Ställde om klockan igår som man skulle. har ni också gjort det? :) Brukar alltid glömma det, och så blir jag en timma sen till allting! Haha, nej men inte riktigt. ;)

idag på dagen vet jag inte vad jag ska göra, måste åka ner till stan och köpa ett nytt puder eftersom mitt har spruckit! Stör mig på sånt alltså! Iallafall så spelar jag match i vetlanda ikväll/eftermiddag. får väl se hur det går ;) vet inte alls om dom är duktiga, vet ingenting ^^

jag just nu!


Lördag - och höstlov!

åh, gud vad skönt det är att vakna upp och inse att det är mer än bara helg! dock går ju en vecka sjukt snabbt, men så himla skönt ! iallafall gick jag upp för typ en kvart sen. ska snart äta frukost och sen ska jag ner till phallen och kolla på fiddes match vid halv 12.

ska ta och göra mig i ordning lite och sen måste jag ner förbi mamma och byta kläder, hann inte åka förbi där igår och hämta andra. har ju inga kläder här hos pappa eftersom jag bara är här varannan helg. så känns lite onödigt att släpa med hela garderoben för att vara här 3 dagar ;)



pizza, godis, fan vad hemskt

Hej bloggen!
Kom hem för ca en timma sen, sitter och kollar tv och äter godis... haha så himla tjock! well, kollar på one man army, suger verkligen men pappa vill inte byta kanal... men ska ändå sova snart så jag klarar mig ;) är så sjukt trött så ska bli rätt skönt ändå. imorgon ska jag dessutom upp och kolla älsklings match, dock inte sååå tidigt men ändå ;)

var iallafall på stan med julia, amanda och imme ett tag innan, var lite i phallen osv. vi åt asgod pizza på via också. så himal gott! nu ska jag int eäta något mer onyttigt haha... nej men jo, är ju gott så varför inte :) haha men skit samma ska gå och göra mig iordning nu så jag kan sova nångång ;)






slutat 1½ h tidigare!

Hej ! kom hem för ca 30 min sen och sitter nu och äter lite fil, ska snart ner till stan för att träffa julia och imme tror vi skulle äta pizza... (!) haha fyfan vad tjock jag är! men är ju faktiskt LOV NU! så känner att jag behöver lite pizza ;) ibland måste man få vara lite onyttig... haha

Ikväll får jag se vad som händer, kanske kanske kanske åker till älskling och är där ikväll. Annars blir det att vara hemma tror jag. eller om jag är med julia och dom. får se :) har inte planerat något iallafall ! :) iallafall måste jag säga att det är sjukt skönt att praon är slut, har varit så himla trött hela veckan!

just nu !

sista dagen på praon!

godmorgon, sitter just nu och äter frukost med datorn i knät ... ska snart gå och sminka mig klart, och sen vid 9-tiden ska jag åka- hoppas jag får gå tidigare idag med, börjar bli ganska segt ;) men iallafall så ska jag väl överöeva en dag till och sen efter det är det looov!

ska bli så himla skönt! lov är ganskaaa efterlängtat ! och om inte länge är det faktiskt jullov, som tur är ;) asså shit, jul.. det  var ite länge sen det var skolavslutning med spöregn och en misslyckad kväll på stan.. haha nej, men var inte det här jag skulle skriva om, måste skynda mig lite nu så hörs sen!

bara för att jag råkae skriva om sommaren...

fet diss.

sol fest och oroliga föräldrar
sämsta programet! eller alltså, det är bra på något sätt, men föräldrarna är ju sjuka? jag hade seriöst slått ihjäl mina föräldrar om dom hade ''låtsats'' att jag skulle få åka själv till magaluf och sen är dom där hela veckan ? tycker det är rätt sjukt att man ens göt så + att man gör ett program om det.

har tänkt på att det är massa program där man ljuger och luras, sol, fest och orligia föräldrar, värsta pojkväns akedemin, svärföräldrarna från helvetet osv. visst, dom är rätt kul att kolla på. men ändå, lilksom, dom går ju ut på att ljuga för sina barn /flick-pojkvänner osv. förstör bara relatoner.


well, man anmäler sig ju frivilligt. men som i sol, fest... är det ju inte direkt så att barnen vill att deras föräldrar ska se när dom festar ? eller i värsta pojkväns akedemin, jag tycker tejejerna ör ganska dryga. vad förväntade dom sig egentligen? att deras pojkvänner skulle bli skitglad över att de
blivit anmälda för att vara dålig pojkvän ? nej, tror inte riktigt det..

godmorgon ! :)

gick upp för rtp 10 min sen, sitter och äter frukost och ska snart kla på mig ;) gött med näst sista dagen på praon ! sen är det asniice loooov! vad jag vet så kommer det bli ett rätt lungt lov, får se vad som händer ;)vet bara att jag ska till sofia och christofer någon dag...

Iallafall , ska faktiskt gå och göra mig klar nu, så vi hörs senare idag någon gång :)





Innan idag!


så himla söt!


haha,är bara 2 dagar kvar på praon nu, är väldigt skönt måste jag säga ! haha småfolk är jobbiga... men gud vad söta dom är ändå ;) kommer aldrig jobba på ett dagis i hela mitt liv iallafall, det vet jag ! men jag hade inte tänkt att skriva så mycket nu, har precis duschat efter träningen och ska snart gå och lägga mig :)

men jag skriver mer imorgon, är så himla trött nu ... men ha det bra så länge och sov gott !


bjuder på någon sådär ltie halvfin bild ;)

fan vad gött!