så jäkla gött väder :D

sitter ute i det bästa vädret och äter glass :)
taggar skolavslutning SOMMARLOV om 10 dagar :D bara 3 skoldagar kvar, så sjuuuuuukt! :D


btw, min klänning köpte jag på vila för 499;- :)

Chacha bloggeeeeen

hej bloggeeeen, seriös rubirik osv........
kom nyss hem från hannaboy, jag och julia var där innan efter att jag grillat. ;) vi fixade låtar till skolavslutninge då vi ska tälta. feeeest <3 iallafall , väntar på att älskling ska komma hit :) och väntar också på att glory daze ska börja.... loveeee

jag skulle egentligen bara skriva ettt inlägg för att visa vad grym jag är på att skriva på arabiska ;) Det ska stå Hanna Wilhelmsson, egentligen vet jag inte om det är rätt, jag litar på google translate;)


skolavslutningen kommer se ut såhäääär

+ öronghängen som inte fanns på bild någonstans... hehehe ;)

långhårig snart igen ;)

[Produktbild]

skolavslutning






jag och mormor var på stan i stan i jkpg innan och letade efter skolavslutningsklänning, det fanns ingenting! jag har suttit och kollat på nelly hur länge som helst, och har hittat tre stycken som är helt okej... om jag inte hittar någon imorgon på a6 så beställer jag nåon av dom :)

vilken tycker ni är finast? :)


skolavslutning






jag och mormor var på stan i stan i jkpg innan och letade efter skolavslutningsklänning, det fanns ingenting! jag har suttit och kollat på nelly hur länge som helst, och har hittat tre stycken som är helt okej... om jag inte hittar någon imorgon på a6 så beställer jag nåon av dom :)

vilken tycker ni är finast? :)


hemma från skolan !

hejhej, igen ;)
jag kom nyss hem från skolan, så jävla nice o sluta 20 över 1 :D iallafall, satt 2 timmar vid datorn sista lektionerna o skrve om industriella revolutionen, så jääävla kuuuuul... vet att ni är avundsjuka ;);)

hursomhelst, imorgon blir det att åka till Landsbro (?) hela dagen och spela fotboll, gooott :D slippa hela soldagen osv... egentligen är det bara intressevalet som ska åka= killar, men nu ska en massa tjejer med också, som ett eget lag dåvaa :D

men jaja, nu ska jag hyra film och äta lasagne och sen drar jag och tränar :)
vi hörs senare !

godmorgooon

drar snart till skolan, tagga förfaaan
orkar inte
hejdå

kom igen bro, can you feel the flo


dudeees, helgen <3

tjahejhej
sitter hos hanna med julia och hanna dåvaa. måste börja med att säga att hela helgen har varit asniiice :D tack dudes, ni är bäst hihi, var massa roligt folk osv :) var nog fan roligast igår ;) olivia missade bussen och fick sova hos mig, så vi drog hem typ halv 1, så jag karl och olivia gick hem till pappa och satt där till 1 eller något :)

jag sov till typ 11 idag och då drog jag ner och städade, sen ner på stan och kollade lite, inte en jävel där så drog hem... ochah, nu sitter jag hos hanna :)


7 månader ! <3

7 månader !
Jag älskar dig ♥

dude, it's hot

Såfort jag kom hem efter skolan gick jag och bytte om till bikini och la mig ute och solade så jävla gotttt :D men ska ju bli regn osv om någon dag tror jag ? passa på att sola nu dudies :) När det faktiskt är sol, så mste man sola. Vill ju inte blända andra stackars människor ;)

i allafall, skolan idag gick ju bara woaaaa, snabbt somfan går du nu alltså. bara TRE JÄVLA VECKOR KVAR !!!! så jävla niice :D sen sommarlov <33333 lyckigt... juste, skulle säga att imorgon är det den 11 maj, alltså 7 bästa månader med älskling ! :D du är underbar och jag älskar dig ♥


snart ska jag käka och sen drar jag och tränar fotboll, funderar på att springa efter sen ,men det kommer jag aldrig orka hehe.. får bli annan dag  :) och btw, kommer nog inte skriva något alls imorgon, åker till Fredrik direkt efter skolan och orkar inte skriva därifrååån :)

finaste ♥

Jag älskar dig ♥

igår

Vi drog till vetlanda till cruisingen, men det var inte driekt roligt haha.. så vi åkte hem igen vid 8 typ och sen hem till amanda som var ensam hemmaaa ;) Linnea och julia kom och blablaaa sen drog vi hem sov osv och snart ska vi till hanna och kolla skräckfilmer hela dagen ;)

just nu väntar jag iallafall på älskling som kommer vid 1 ungefär, så drar vi till hanna och såå ... jag sitter med världens jävla allergi och försöker få mamma att åka och köpa allergi tabletter som hon snart ska göa, men jag dör snart :( i allafall, hörs väl sen eller något ;)

innebandy

kom hem för ett tag sen (rätt länge sen...) från innebandyn. vi spelade mot våra föräldrar och eh..ah förlorade ;) menmen, sen satt vi i rondellen vid p hallen och fikade med laget :D gottgott ;) jao... tänkte bara skriva lite kort ^^ som jag har sagt ska jag bara skriva någon gång ibland :)