hinner inte skriva !

hejhej, ska åka nu... annars får jag gå ...
skiver senare!

måste bli bättre uppdatering!

förlåt för uppdateringen :/ menmen, åkte ju till fredrik efter skolan, eller vid typ 6, sen var jg där till 9 typ, var tvungen att åka hem för att jennifer inte skulle vara ensam.. sover ju ensama ikväll ;) haha vågar egentligen inte det, men kan ju inte sova hos pappa heller för han är ju bortrest hela veckan så måste sova hos mammi och ta hand om min lilla vovve.. :)

Well, nu sitter jag och jennifer vid tvn och kollar NSCI ;) äter godis, eller jag äter faktiskt inget , sparar det till lördag. ska ju inte äta godis på vardagar. haha har ju gått sådär ^^ iallafall så ska jag ut och springa imorgon efter skolan någon gån, sen får jag se vad som händer på kvällen :)
nån lite sådär halvsöt bild från i somras typ... ;)

Sitter i skolan , engelska

hej !
just nu har jag engelska och slutar om ungefär 20 min. Är astrött och orkar inte göra någonting. hatar torsdagar ! orkar verkligen inte :(  har dessutom matte och efter det lunch, 20 övet tolv....! jag kommer svälta ihjäl! egeneligen är jag inte ens hungrig, men jaja.. har idrott och so sen bara.... helt okej ändå ;)

PÅ lunchrasten ska jag o julia gå och sola, eftersom jag inte hinner efter skolan. Egentligen lovade jag henne i måndags, men då kunde jag inte, och sen lovade jag igår men hann inte så idag solar vi istället ;) haha så nu vet ni det också ! Så ska ta och bli lite brun nu till vintern iställer för att vara snögubbe typ...

Nej, men ska väl ta och gå in på och kolla lite bloggar sen slutar vi väl nångång... :) vi hörs senare !

skola snart...

godmorgon, sitter framför tvn och äter cindryvor och knäckebröd... ska åka om typ 10 min så ska bara upp o ficxa klart litee, är torsdag idag = suuug dag. hatar torsdagar, men efter skolan åker jag till älskling och det är ju mys iallafall :) så överlever nog dagen !

btw, så hämta vi moppen igår, hade världens problem med att få på den på kärran och sitta fast... haha men det gick tillslu så nu står den hemma i garaget, nu måse ajg ju bara klara kortet också,. men det ska nog inte vara några problem ;) hoppas jag iallafall....

men nu måste jag gå och fixa mig klart, hörs väl efter skolan :)

Nya jeansen.




jag idag med - kort hår (:s)

kollar på Karatefylla ...


Någon mer som kolalr på Karatefylla ? Sitter och kollar just nu, vet inte riktigt om jag tcker det var specielt roligt faktiskt. Är lite speciel humor. Inte alla som tycker det är jättekul när Charlie Clamp går ut från en toa och säger att det är bajsränder i toastolen och därinne ligger en död man ? Inte riktigt min humor ;) haha inte för tillfället iallafall !

Är nog ingenting jag kommer fortsätta kolla på, men lär ju hända igen ;)
vad tycker ni som sett det ?

what !?


hmm... ?

blev lite shopping :)

Kom hem från jönköping för en stund sen , har precis tagit kort på det jag köpte :) blev ett par jeans, tights och trosor :) Blev ett par mörkblå jens, har inte några så tyckte det var nödvändigt ;) vart snygga tycker jag och inte alls dyra heller ! föresten så hittade jag ett par sjukt snygga skor som jag ska ha ! Ska se om jag hittar skorna på någon sida.. :)

jeans, H&M
tights H&M
lindex
lindex, färgerna är lite fel, de rosa är mycket mer rosa egentligen !

till körskolan snart !

Godmorgon ! Snar tska jag åka ner till körskolan för teori ! sitter i allafall och äter frukost nu, behöver egentligen skynda mig... har inte sminkat mig än.. och ska åk om 10 min (!!) ojdå.. .haha hinner visst inte skriva då. så vi hörs efter skolan, btw så åker nog jag och mamma till jönköping efter skolan, har ju fått massa pengar idag ;d

sämst uppdatering!

förlååååååt, uppdatering... (n har inte orkar blogga nu idag och igår, vart helt slut efter matchen igår gå upp vid 8 på en söndag ska man inte göra! oh dessutom inte dagen efter också.. haha iallafall förlorade vi matchen stoort! fast spelade, det gjorde vi faktiskt skitbra :) bara att vi inte lyckades göra mer än 3 mål... menmen ;)

Iallafall, har precis varit och tränat och nu är jag så himla trött. väntar på att mitt hår ska torka så jag kan sova... ska till körskolan vid 8 för sista tiorilektionen, sen nästa veckan + måndagen efter är det 3 körlektioner och sen uppskriving, = körkooort :)


menmen, ska ta och äta min äggmacka nu, så ska försöka skriva imorgon innan jag åker :)

Nu blir det mini-kräftskiva ! :)

mys ! :)

moppen :)

kom hem för en stund sen. Vart ju i forsserum o kolla mopeden :) Gick jättebra osv, så vi köpe den. Vi hade tänkt att jennifer skulle köra den hem men den var oförsäkrad nu till vintern så hon kunde inte köra, men mamma skulle fixa det så ska vi åka och hämta den någon gång i veckan :)

hursomhelst tänkte jag visa hur den ser ut :)

Forsserum nästa :)

Nus ak vi snart åka till forsserum och kolla på den moppen jag ville ha, skriver bara jättesnabbt för vi ska åka om några minuter bara.... elelr först ska vi köpa klubba till jennifer.. men jaja ;)
ni får se hur det ser ut när jag kommer hem :D om vi köper den alltså.. hehe


untzuntz








För att sammafatta kvällen så var den grym !

lördag !

Godmorgon (?) klockan är halv ett och jag sitter och väntar på att mammas äppelpaj ska bli klar ^^ snart kommer moster och lilla mormor hit en stund, sen ska jag, mamma, jennifer o henke åka till intersport = köpa ny innebandyklubba till jennifer sen direkt efter drar vi till nässjö och ska köpa moppe till mig !! (och köpa kräftor....)


nu kom dom ,så måsteva social nu, hörs sen
puss

btw, skriver om igår om en stund :)