visste ni att jag älskar ananas?



sitter och fryser framför tvn...

Kom hem för ett tag sen och sitter nu i soffan och fryser... helt sjukt kallat börjar det bli :( men himla skönt att snön inte har kommit än. men det lär ju inte dröja jättelänge innan den kommer. Iallafall så var jag och fikade på princes med olivia och hanna efter at vi hade varit och fixat nya p-piller o lite sånt. glömde såklart min plånbok där, fick lite smått panik innan, kom inte på vart den kunde vara haha ;)

Ska snart ta något och äta innan jag åker och tränar. Så skönt att det är utesprining idag. känner verkligen för att springa lite. Har bestämt att jag ska börja träna stenhårt nu.. haha kommer jag aldrig kunna, är alldeles för lat för det ;) men skadar ju inte att försöka ! ska iallafall ligga kvar i soffan ett tag till innan jag gåt ut till istiden!

nu!

har bråttom ! hörs senare ! :)

Bilder från helgen !

Lyckades hitta sladden till kameran så jag kan lägga upp några av bilderna från i fredags ! :) är dock inte alla men några av dom ! Hade världens fetaste kväll hos ida då! ;)



Försöker komma på vad jag vill ha!

Är det bara jag som adlrig kommer på vad man vill ha i julklapp/present? Jag har suttit och lekt lite i paint en stund och satt ihop en liten önskelista. Är dock bara lite saker men är ju hur svårt som helst att komma på! finns ju massor jag vill ha men som jag inte kommer få ändå, haha ;)

Men måste ju erkänna att det är ännu svårare att köpa julklappar! speciellt när man inte har några pengar... haha ;) Har iallafall lyckats köpa till jennifer och mamma! Måste köpa till henke, pappa och fredrik. ska göra det nu i veckan tror jag! Så jag slipper stressa iväg dagen innan jul ;)



''onödigt'' - Lär känna mig !

- Jag heter Johanna Antoinia Hadarson
- Jag är född den 10 oktober 1996
- Jag är livrädd för insekter, specielt myggor
- Jag har bra självförtroende
- Jag tycker om att måla
- Jag älskar att skratta
- Jag har väldigt dålig humor
- Jag dömer personer efter utseende, tyvärr
- Jag kan inte ändra mig när jag väl besstämt mig för något
- Jag kan inte ha fel
- Jag kan bli hur arg som helst för ingenting på 2sekunder
- Jag har värsta humörsvängningarna, kan vara skitglad til att vilja döda någon typ...
- Jag vill vara känd
- Jag tycker inte om folk som tror dom är bättre än alla andra
- Jag äter aldrig upp en hel macka, utan lämnar alltid en liten bit
- Jag är väldigt blyg, men överdrivet social... haha
- Jag kan inte sluta prata när jag väl börjat
- Jag är ganska barnslig, egentligen
- Jag bryr mig inte ett skit om hur andra vill att jag ska vara
- Jag var typ emo när jag var lite
- Jag bestämde över allt och alla när jag var liten
- Jag har väldigt lätt för att bli kär
- Jag har också lätt för att få nya kompisar
- Jag har överdrivet svårt att förlåta
- Jag var Amy Diamonds största fan när jag var mindre
- Jag har färgat/blekt/tonat mitt hår ca 60 gånger under 4 år
- Jag är nästan alltid glad
- Jag är faktiskt ganska smart...
- Jag hatar matte !
- Jag tycker jag såg mycket bättre ut för 1-2 år sen
- Jag vill kunna tycka om alla, men klarar bara inte av vissa personer

Well, det var ju rätt mycket ändå ;) nu vet ni lite mer om mig!





nyår ?

sitter och funderar på vad man ska ha på sig på nyår. Känns som att man måste ha någon svart klänning typ. Funkar ju typ till allt, så tror det blir det. gäller ju bara att hitta en också ;) men iallafall så sitter jag oich tittar lite på nelly.com osv. Annars om man är smart så hittar man kanskekanskekanske något efter jul på mellandagsrean ?

Känns dock som att ingen av de här klänningarna är riktigt ''jag'' men jag använder ju i stort sätt aldrig klänning, så jag kan ju egentligen inte tänka så.. haha ;)

vilken tycker ni är finast ?

drar ut och springer!

Känner att min kondition är 0 just nu sä drar mig ut på en springrunda. blir en lite runda bara, kommer vara lite död annars sen ;) Får väl se vad jag hittar på senare ikväll. Blir väl ta det lungt och bara kolla film eller något :) nej men får se vad jag hittar på! ska ta och gå och byta om till lite psrinkläder nu så hörs vi senare!
gammalgammal bild...

29 november!

Hejhej, hinner inte skriva så mycket, som jag skrev igår... haha ;) iallafall ska snart åka till skolan. har slöjd nu på morgonen så ska göra klart min onepiece! är fan skitkul att göra det ;) Well, har typ inget att skriva mer så jag får väl skriva senare. lyckades ju btw få återläsning idag så kommer hem senare idag -.-


Får fan ta tag i bloggen !

Känner att jag måste ta tag i bloggen lite ! det är ju så himla kul att blogga ändå, synd bara att jag inte har så mycket att skriva om. när det väl händer något är det inte något som är lämpligt att skriva i bloggen.. haha nej, men skriver faktiskt vissa olämpliga saker ibland med.. ;)

Nej, men ska försöka skriva i allafall 4 inlägg om dagen ! och ska ha lite finare bilder, göra ny header osv. En lite vintrigare kanske? eller vad tycker ni ? well, får väl se... får väl ta och börja med min uppdatering imorgon om jag hinner på morgonen, inte säkert efterso mjag brukar stressa iväg typ 10 min innan jag börjar ;)


ingen lust att blogga?

Har helt tappat lusten att blogga, har liksom inget roligt att skriva om längre. känns bara som att jag är tvungen att skriva, men som att ingen läser osv.
Vad tycker ni att jag ska skriva om ?



Fortfarande ingen snö !?

Det är snart 1a december, och det är fortfarande ingen snö ! dock hatar jag snön, så vill inte att den ska komma än på ett tag ! bara det är lite snö på julafton och nyår ;) Iallafall så för ett år sen så vart det hur mycket snö som helst nu ju ! Eller nja, men det var mer snö än nu iallafall.. haha ;)
Har det kommit snö där ni bor än ?





Glömt bloggen..

Woups, glömt bort bloggen både igår och idag. Iallafall bar jag hos ida i fredags vilket var jävligt roligt ! Har massa bilder på kameran men hittar inte sladden... haha ska lägga in dom så fort jag kan ;) jag kom hem för någon timme sen efter att ha spelat match, vart helt slut pga min hosta och hals osv så är väl lite smådöd nu... ;)

ialalfall, jag och jennifer sitter framför tvn, äter tacos och är allmänt osociala båda två... haha ;) mamma och henke är i malmbäck och badar badtunna, avundsjuk ! Haha, nej men måste erkänna att det är helt okej att ta det lite lungt någon gång ibland ! Har haft i ricinoljan i håret innan och hoppas at tdet ska börja växa snart ^^

Har inga bilde rnu tyvärr...

bråttom !

Hjehej, måste åka, hörs senare !

Man kan inte vara nöjd med allt !

Tar upp det här med utseéndekomplex igen. Förr var jag alltid emot folk som ville ändra på sig. Vad nöjd med det du har ,  du är bra som du är  osv Iallafall, jag började fatta att man inte alltid är nöjd med sig själv jämt. Det finns nästan alltid något som inte är helt bra. Visst, man kan vara nöjd med sig själv. jag säger absolut inte att det inte finns någon som inte är nöjd över sig själv. Well, ni fattar vad jag menar.

Jag vill ändra mig själv också. Jag vill fixa min överläpp, min haka och mitt hår. Visst, det är inte riktigt ''komplex'' men absolut någonting jag kommer göra något åt när jag blir äldre. Iallafall min haka, tycker verkligen inte om den... Tänker dock inte göra det förens jag är 18, för det första får jag inte och för det andra så kan det ändra sig.

Det jag försöker säga är att jag blir trött på alla de människor som försöker få för det mesta tjejer att få bättre självförtroende genom att i stort sätt inte göra någonting. Jag tycker absolut att man ska tycka om sig själv som man är utan att ändra sig också ! Jag ser inte heller ner på de som inte har den där perfekta modellkroppen osv. Eftersom jag själv inte har det. Men Det är ju det. Vill man se ut som ''dom'' får man faktiskt göra något åt det!

Jag tror att ni tycker jag är helt sjuk, låter säkert som jag försöker få alla att få dåligt självförtroende. Men det jag försöker säga är att vill man något så ska man göra något åt det. Vill man alltså se ut på något sätt, så går det ju faktiskt att göra något åt. Med tanke på hur mycket olika botox och shit det finns. Man kan se ut som man vill.